Startsidan
Tvätthall
Smörjhall
Butik
Diesel
Entreprenad/Transport
Kontakta oss
Webbshop

 

Diesel

Vi är återförsäljare för Preem SÅIFA diesel och eldningsolja med tanknät över hela Sverige. Här kan Du tanka Diesel,Adblue och 100% RME dygnet runt.

ACP Diesel skiljer sig från andra dieselsorter.

Håller motorn ren.

ACP Diesel är förmodligen världens bästa diesel och helt unik i sitt slag. ACP står för Active Cleaning Power och det är precis vad det handlar om. Den innehåller en tillsats som fungerar ungefär som en liten städare som håller motorn ren medan du kör.

Bevarar effekten.

En ren motor presterar alltid bättre än en smutsig. Motoreffekten bibehålls oavsett hur långt du kör, och kan alltid prestera optimalt.

Sänker bränsleförbrukningen.

Genom att insprutningssystemet hålls rent kan det alltid ge rätt mängd diesel. Det ger en lägre bränsleförbrukning.

Sparar pengar.

Eftersom bränsleförbrukningen blir lägre behöver du heller inte tanka lika ofta. Och färre antal tankningar ger mer pengar i plånboken. Dessutom ökar motorns livslängd. ACP Diesel gör att motorn startar bättre och går tystare.

Minskar utsläppen i miljön.

Genom att bränsleförbrukningen minskar, minskar även utsläppen av koldioxid i miljön. ACP Diesel ger dessutom lägre utsläpp av miljö- och hälsoskadliga ämnen i luften vi andas. Det är med andra ord inte bara hästarna under huven som mår bättre. Även fåglarna, fiskarna och blommorna kommer att uppskatta att du kör med ACP Diesel i tanken.

Kortsystem

Vi tillhandahåller tvåkortsystem för din säkerhet så att inte obehöriga ska komma åt dina tankkort.Utöver Preem/SÅIFA kort, de traditionella bank- och betalkort.Våra utländska kunder tankar med dieselkorten UTA, DKV, M-Oil, OK Danmark, Neste eller UNO X Danmark

Såifa - Preem kortansökan

Preem/SÅIFA-kort
Yrkeskortet som ger tillgång till Sveriges största dieselnät. 90 SÅIFA-anläggningar och 180 Preem-stationer som är direkt anpassade till yrkestrafikens behov står till förfogande. Preem/SÅIFA-kortet finns i två utföranden: Dieselkort resp. Allkort.  SÅIFA korten är kostnadsfria.

Dieselsäljare företag sydsverige är Frida Svensson 010-4501831

För kortansökningar kontakta Preem på telefon  020-450 450